riddergaarden

Bygg A-B-C i den nye Riddergaarden er nå til salg!

Riddergaarden inneholder i tillegg til leiligheter for salg, et leilighetshotell med 47 stk selvhusholdnings leiligheter. Det vil bli et topp moderne spa anlegg, med 2 stk basseng, hvor man kan svømme ut i friluft. Restaurant og sportsbar med aktiviteter.

Dette vil bli et topp moderne anlegg som eierne/brukerne av leilighetene vil få mulighet til å booke.

Beitostølen moderniseres, men skal fortsette å være et hyggelig sted for folk i alle aldre. Riddertunet består av moderne fritidsboliger med ski in/out for både langrenn og alpint, samt et oppgradert servicetilbud. Vann- og avløpssystemer er totalrenovert i hele sentrum og det er lagt opp fjernvarmerør og fibernett. Du er nær naturen og alt du trenger av fasiliteter, med gangavstand til et rikt utvalg aktiviteter, forretninger, bank, pol og serveringssteder.

LODGE 900, med pub og restaurant, er Beitostølens nye storstue og er blitt en stor suksess. Lodge 900 finnes i andre etasje av servicebygget i bunnen av alpinbakken der den restauranten serverer pizza fra steinovner, deilige pastaretter og den originale sveitsiske spesialiteten raclette. I tillegg serveres også lokalprodusert mat. På uteterrassen kan du nyte både mat og drikke, og ikke minst topp stemning og fantastisk utsikt mot fjellheimen.

Signalbygget rommer et velkomst- og servicesenter, og parkeringsplasser er tilgjengelige i et anlegg under bakken.

DE MEST sentrale plassene er de nye torgene. De finnes mellom forretninger og leiligheter, og forbinder både nytt og gammelt. Torgene er universell utformet, brøytes vinterstid og er sosiale møteplasser hvor det er lett å sette seg ned, for alle, hele året, hele livet.